TRUE GO

Defunc TRUE GO hörluren ger en sömlös ljud- och kommunikationsupplevelse. Med en unik konstruktion som kombinerar en öronsnäcka i silikon, IPX4 – vatten och svett motstånd och en total aktiv speltid på 3 timmar är hörluren bekväm och kan behållas i örat under lång tid. Det medföljande laddningsetuiet ger 14 timmars speltid!
MULTITIP ™ INNOVATION
TRUE GO-modellen har en unik konstruktion som kombinerar en silikon tip med en hård kropp. Den speciella formen på öronpropparna är utvecklad för att uppfylla konsumenters önskemål gällande marknadens konventionella, ovala och platta öronproppar.
SILIKONTIPS
Silikon tips ger en stabilare, privat och långvarig ljudupplevelse, utan att stänga ute ljud från omgivningen.
BUD HEEL
Den lilla hälen gör att öronproppen säkert håller sig på plats. Kombinationen med hård kropp och silikon passar sig till alla olika typer av öron, vilket ger fri rörlighet för användaren.
IPX4
Hörluren är skyddad mot vattenstänk eller svett.

TOUCH KONTROLL
På hörluren finns en kontroll som styrs via beröring. Vilket gör det enkelt att spela musik, välja spår, svara och lägga på samtal samt att enkelt stänga eller sätta på hörluren.

TRUE GO MINI

Defunc TRUE GO Mini hörluren ger en sömlös ljud- och kommunikationsupplevelse. Med en säker passform, IPX4 – vatten och svett motstånd och en trådlös räckvidd på 10m ges en bekväm hörlur som kan behållas i örat under lång tid. Det medföljande laddningsetuiet ger 14 timmars speltid!
SÄKER PASSFORM
Hörluren har en bekväm och säker passform för en långvarig ljudupplevelse, utan att stänga ute ljud från omgivningen.
10M TRÅDLÖS RÄCKVIDD
Hörluren har en 10m trådlös räckvidd för att ge den ultimata känslan av en helt trådlös hörlur.
IPX4
Hörluren är skyddad mot vattenstänk eller svett.
TOUCH KONTROLL
På hörluren finns en fjärrkontroll som styrs via beröring. Vilket gör det enkelt att spela musik, välja spår, svara och lägga på samtal samt att enkelt stänga eller sätta på hörluren.